6942452695 Τραϊνουπόλεως 36 - Κομοτηνή sezerchousein87@gmail.com
 
 
     
  Χουσεϊν Σεζελ
Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις
Κομοτηνή Ροδόπη

 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
  Η επιχείρηση του Χουσεΐν Σεζέλ στην Κομοτηνή προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ανακαίνισης και κατασκευών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις καταστημάτων, σπιτιών και μπάνιων, αναστήλωση και ανεγέρσεις κτηρίων, εξωτερικό και εσωτερικό χρωματισμό κτηρίων, επισκευές σοβάδων, επιχρίσματα και εργολαβίες κατοικιών. Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες θερμοπρόσοψης, κατασκευές a-block, μπετόν, σκεπών, στεγών, περιφράξεων, σκάλας, κιόσκια, μονώσεις, ξύλινες κατασκευές, οικοδομικές εργασίες παντός τύπου, πατητή τσιμεντοκονία, σοβατίσματα, σπατουλάρισμα, στεγανοποίηση και τσιμεντοκονία.  
     
  Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε είδους έργο. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε εκτελείται με προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα κατασκευής και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Με συνεχή παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών και υλικών, εγγυόμαστε την ανθεκτικότητα και την αισθητική αναβάθμιση κάθε χώρου, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν την οικονομία με την κορυφαία ποιότητα.  
     
 
 
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Στην επιχείρηση του Χουσεΐν Σεζέλ στην Κομοτηνή ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις, προσφέροντας υπηρεσίες που μεταμορφώνουν κάθε χώρο με ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. 
 
     
 
     
   
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η επιχείρηση του Χουσεΐν Σεζέλ στην Κομοτηνή προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη από την αρχική μελέτη έως την τελική παράδοση του έργου. 
 
     
 
     
   
 
     
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στην επιχείρηση του Χουσεΐν Σεζέλ στην Κομοτηνή προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών για κάθε τύπο έργου.
 
     
 
     
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Ειδικευόμαστε σε ανεγέρσεις κτηρίων, κατασκευές a-block και μπετόν, καθώς και σε κατασκευές σκεπών και στεγών. Κάθε έργο εκτελείται με ακρίβεια και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα των κατασκευών μας.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες κατασκευής περιφράξεων, σκάλας, κιόσκια και ξύλινες κατασκευές που προσδίδουν μοναδικό χαρακτήρα και αισθητική σε κάθε χώρο.
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
  Ανεγέρσεις κτιρίων
  Κατασκευές A-block
  Κατασκευές Μπετόν
  Κατασκευές Σκεπών 
  Κατασκευές Στεγών 
 
  Κατασκευή Περιφράξεων 
  Κατασκευή Σκάλας  
  Κιόσκια 
  Ξύλινες Κατασκευές
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ


Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση κατοικιών, από την αναδιαμόρφωση δωματίων και κουζινών έως την ανακαίνιση μπάνιων, δημιουργώντας σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης ανακαινίσεις καταστημάτων, όπου προσφέρουμε λύσεις που ενισχύουν την αισθητική και την πρακτικότητα του επαγγελματικού σας χώρου, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας και την αύξηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Με την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών, εξασφαλίζουμε ανθεκτικά και καλαίσθητα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση ενός σπιτιού είτε ενός καταστήματος, η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία είναι απαράμιλλη.
 
     
 
 
 
 
 
 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ειδικευόμαστε σε οικοδομικές εργασίες παντός τύπου, από τις βασικές κατασκευές και ανακατασκευές, έως τις πιο εξειδικευμένες εργασίες όπως επιχρίσματα, σοβατίσματα, σπατουλάρισμα και πατητή τσιμεντοκονία. Οι έμπειρες και καταρτισμένες ομάδες μας διασφαλίζουν ότι κάθε έργο εκτελείται με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες θερμοπρόσοψης, στεγανοποίησης και μονώσεων για την εξασφάλιση της ενεργειακής απόδοσης και της προστασίας του κτηρίου από τις καιρικές συνθήκες. Αναλαμβάνουμε εσωτερικές και εξωτερικές βαφές, καθώς και επισκευές σοβάδων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν την αισθητική και την λειτουργικότητα των χώρων

 
     
 
 
 
    Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου  
    Πατητή τσιμεντοκονία  
    Σοβατίσματα   
    Σπατουλάρισμα   
    Στεγανοποίηση  
    Τσιμεντοκονία  
    Μονώσεις  
    Εξωτερικός χρωματισμός κτιρίων  
    Επισκευές σοβάδων   
    Επιχρίσματα  
    Εργολαβίες κατοικιών  
    Εσωτερική βαφή κτιρίων  
    Θερμοπρόσοψη   
    Αναστήλωση   
    Ελαιοχρωματισμούς